Service & Garantie

Service & Garantie

Waterbedden matrassenWaterbeddenWaterbedden OnderdelenOnderhoudsmiddelenBedlinnenKussensHoofdborden & nachtkastjes
Allereerst is het van belang te vermelden dat u bij La Luna vrijblijvend een afspraak kunt maken om langs te komen. U kunt dan al onze verschillende watermatrassen uitproberen in onze showroom. Heeft u uw keus gemaakt? Voor de meeste matrassen geldt: vandaag vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis. Ook voor de plaatsing van een watermatras kan direct op dezelfde dag een afspraak worden gemaakt. Deze service geldt echter wel alleen in de noordelijke provincies – Friesland, Groningen, Drenthe en de Kop van Noord-Holland. De minimale garantieperiode van de matrassen is twee jaar, maar varieert per matrassoort tot tien jaar.

Heeft u een vraag of dringend probleem? Dan kunt u ons zeven dagen in de week bereiken op het nummer 0511-482750, van 7:00 tot 22:00 uur.
Voor 10:00 uur gebeld, zelfde dag hersteld!

Ook voor verhuizingen kunt u bij ons terecht. Hierin hanteren wij twee prijzen: één voor bij ons aangeschafte bedden en één voor elders gekochte matrassen.
U kunt ons mailen of op bovenstaand nummer bellen voor een prijsopgave.

Mocht er onverhoopt een fabrieksfout in een van onze geleverde producten zitten, dan geldt het eerste jaar reparatie zonder voorrijkosten.

Onze voordelen

  • Snelle waterbed reparaties
  • Verzending met eigen vervoer
  • Betaal eenvoudig met iDeal
  • Eigen servicedienst
  • Goede garantie
  • Prima voorwaarden
  • Showroom waar u kunt proefliggen
Elke dag bereikbaar
7:00 tot 22:00 uur

Contactformulier

Chat openen
Beste klant,

Bedankt dat u onze website bezoekt. Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u een afspraak in onze showroom inplannen, laat dit dan aan ons weten via WhatsApp. Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groeten,

Roel Bruinsma
La Luna Waterbedden