ideal webshop verzending
logo pand

Allereerst is het van belang te vermelden dat u bij La Luna vrijblijvend een afspraak kunt maken om langs te komen. U kunt dan al onze verschillende watermatrassen uitproberen in onze showroom. Heeft u uw keus gemaakt? Voor de meeste matrassen geldt: vandaag vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis. Ook voor de plaatsing van een watermatras kan direct op dezelfde dag een afspraak worden gemaakt. Deze service geldt echter wel alleen in de noordelijke provincies – Friesland, Groningen, Drenthe en de Kop van Noord-Holland. De minimale garantieperiode van de matrassen is twee jaar, maar varieert per matrassoort tot tien jaar.

Heeft u een vraag of dringend probleem? Dan kunt u ons zeven dagen in de week bereiken op het nummer 0511-482750, van 7:00 tot 22:00 uur.
Voor 10:00 uur gebeld, zelfde dag hersteld!
 
Ook voor verhuizingen kunt u bij ons terecht. Hierin hanteren wij twee prijzen: één voor bij ons aangeschafte bedden en één voor elders gekochte matrassen.
U kunt ons mailen of op bovenstaand nummer bellen voor een prijsopgave.
 
Mocht er onverhoopt een fabrieksfout in een van onze geleverde producten zitten, dan geldt het eerste jaar reparatie zonder voorrijkosten.