ideal webshop verzending
logo pand

Waterbed Assen


Wilt u een nieuw bed, en bent u geïnteresseerd in het waterslaapsysteem? Voor een waterbed in Assen, Gieten, Beilen of Roden bent u bij La Luna aan het juiste adres, of het nu een Wacore of Poseidon is waar u om zoekt. We zijn al sinds 1977 actief in de branche en kunnen u dan ook met raad en daad bijstaan in het maken van de juiste persoonlijke keuze.
 
Wat is er nu precies zo goed aan een waterbed, vraagt u in Assen? Dat is simpel uit te leggen aan de hand van verschillende voorbeelden. Allereerst is water misschien wel hét materiaal dat zich het meest naar het lichaam vormt. Het lijf is niet gemaakt om op een harde ondergrond te liggen, maar gedijt het best bij een zachte ondergrond die tegendruk biedt.
 
Een waterbed geeft nabij Assen precies dat. Aangezien lichamen niet recht zijn, maar bijvoorbeeld de ruggengraat een lichte s-vorm heeft, schouders uitsteken als u op uw zij ligt, evenals de heupen, en zo verder, biedt de watermatras de juiste aansluiting.
 
Naast de perfecte aanpassing op het lichaam qua vorm, biedt het waterbed in Assen de hoogste mate van hygiëne die u zich kunt voorstellen. We nemen als vergelijk het voorbeeld van het reguliere matras, een boxspring bijvoorbeeld. Wanneer u een dergelijk bed koopt, doet u hier hoogstwaarschijnlijk zo'n tien jaar mee. In al die jaren verschoont u dan wel de lakens, kussenslopen en dekens, maar het ligoppervlak zelf kunt u nooit in de wasmachine stoppen. Het gevolg is dat zweet, huidschilfers en materiaal van huisstofmijt zich de gehele periode kunnen verzamelen.
 
Dan het waterbed in Assen. Dit is een compleet ander concept: u schaft het bed aan, maar hebt in feite elke maand een matras dat als nieuw is. U kunt namelijk de gehele bovenlaag, die van stof is, afritsen en zo in de wasmachine doen. Vervolgens neemt u de vinyl van de watermatras af met een speciale reiniger, en eens per jaar vult u de matras met een conditioner die het water fris houdt. Rits de tijk er weer omheen, en het bed is weer zoals het was bij aankoop.
 
Om zomaar van de ene op de andere dag voor een waterbed in Assen te gaan, is een ingewikkelde keus. U kunt voor het testen van diverse modellen bij ons in het Friese Burgum terecht, waar we alle soorten en maten klaar hebben staan om te proberen. Het kan bijvoorbeeld dienen om de diverse hardheden van de matras te proberen, om zo uit te vinden wat u het fijnst vindt. Een hogere stabilisatie zorgt er namelijk voor dat het bed meteen weer stilligt als u zich omdraait, terwijl een lagere stabilisatie zorgt voor een licht wiegen. Dit alles is een kwestie van smaak.
 
Helemaal overtuigd, en vastbesloten in uw keus? Dan is online bestellen ook mogelijk en misschien wel de gemakkelijkste optie. We kunnen sowieso bij u langs komen om het waterbed nabij Assen of waar dan ook in Nederland te komen installeren. Zo slaapt u binnenkort zeer zacht!