ideal webshop verzending
logo pand

Waterbed Drachten


Ooit weleens vermoeid geweest, en een uitzonderlijk goede dag gehad? Grote kans dat u ‘nee’ antwoordt op deze vraag. We begrijpen het hier bij La Luna maar al te goed. Een goeie nachtrust is essentieel voor het functioneren, en vandaar ook dat wij ons vertrouwen stellen in het waterbed. Onze showroom nabij Drachten bevat een uiteenlopend aanbod van dit slaapsysteem dat alle andere systemen wat ons betreft overtreft.
 
Laten we u bij de hand nemen en het waterbed dat wij dichtbij Drachten aan de man proberen te brengen introduceren. Allereerst over het liggenot. Hoewel vroeger vaak werd benadruk, en door sommigen nog steeds, dat een hard en stevig matras de meest ideale optie is voor een gezonde houding, durven wij dit met zekerheid te weerspreken. De perfecte en neutrale houding van bijvoorbeeld uw ruggengraat is namelijk een subtiele s-vorm, en dus geen rechte lijn. En wat voor materiaal vormt zich precies naar uw lichaam? Exact: dat is water.
 
Als u ligt te dobberen in de Middellandse Zee, omlijst het azuurblauwe zeewater u perfect. Dat is precies wat er ook gebeurt als u op een waterbed ligt, of dat nu in Drachten of in Zuid-Spanje is. Dat is net zo comfortabel als het klinkt, en het geeft uw gewrichten de ultieme rust die ook een vakantie in een zuidelijk land u in de zomer geeft. Drukpunten verdwijnen bovendien, er zitten geen bloedvaten in de knel, en door de tegendruk van de watermatras is doorliggen onmogelijk. Tel daar ook nog eens de subtiele warmte van het verwarmingselement bij op, en u bent even helemaal weg. Maar dan elke nacht.
 
Een warmte-element, is dat wel milieuvriendelijk? Dat vraagt u zich wellicht af. We kunnen u geruststellen: de energiekosten komen jaarlijks opgeteld op zo’n 35 tot 40 euro, wat gelijkstaat aan de kosten die de zuinigste koelkast van nu per jaar maakt.
 
Hoe lang een waterbed meegaat? Koopt u nabij Drachten bij ons een dergelijk model, dan garanderen we een lange levensduur van in ieder geval tien jaar. In die tijd wordt een gewone matras langzamerhand minder hygiënisch, doordat de afvalstoffen van het lichaam in het materiaal trekken. Zo niet bij waterbedden. De afneembare stoffen tijk ritst u er zo af, en stopt u in de wasmachine op 60 graden Celsius. Een nat doekje over het vinyl van het bed, en u kunt er weer tegenaan. Deze verschoningsmogelijkheid is ook ideaal voor mensen met allergieën.
 
Of u nu een starter bent of al aan uw zoveelste model toe bent, wij willen u advies over een waterbed bieden nabij Drachten, Harkema, Surhuisterveen en Buitenpost. Vergelijk verschillende modellen, ervaar hoe het is om compleet drukpuntloos te liggen en volledig te ontspannen. Weet u al wat u wilt, dan kunt u natuurlijk ook op onze website rondkijken voor de beste matrassen en scherpste prijzen. Hierbij krijgt u dan ook nog eens onze uitstekende service, zoals het een waterbeddenspecialist betaamt.