ideal webshop verzending
logo pand

Waterbed Harlingen


Een goede nachtrust is essentieel voor ons dagelijks functioneren. Investeren in een degelijk bed raden wij u dan ook ten zeerste aan. Door het aanschaffen van een waterbed, kiest u voor comfort, een perfecte lighouding en hygiëne. Waterbedspecialist La Luna is al sinds 1977 actief in deze branche en wij begeleiden u dan ook graag bij uw keuze voor een waterbed in Harlingen en omgeving.
 
Drukpunten verdwijnen dankzij waterbed
Door onze jarenlange ervaring met waterbedden kunnen we u perfect adviseren over uw aankoop. Een waterbed is een degelijk alternatief voor het matras, omdat de watermassa zich vormt naar uw lichaam. Dacht men in het verleden nog dat een matras hard diende te zijn, de wetenschap heeft deze gedachte allang ingehaald. Onze lichamen bevatten allerlei hobbels, die perfect opgevangen worden door het waterbed. Denk hierbij aan de s-vorm van onze ruggengraat en onze knieholtes, die lijden als we ze 'op slot' zetten.
 
Het waterbed past zich aan onze lichaamsvormen aan, waardoor drukpunten verdwijnen en bloedvaten alle ruimte krijgen. U zult merken dat eventuele pijnen in uw lichaam na verloop van tijd afnemen. Zoekt u een waterbed in Harlingen, of in de nabijgelegen plaatsen Bolsward, Witmarsum en Sexbierum, neemt u dan contact op met La Luna. Wij begeleiden u van A tot Z bij uw keuze voor een waterbed.
 
Hygiënisch slapen
Heeft u last van allergieën, of bent u simpelweg gesteld op uw hygiëne? Een waterbed in Harlingen kopen, is dan een aan te raden zet. Gedurende de nacht transpireert de mens, en verliest het lichaam huidschilfers. Delen van deze lichamelijke afvalstoffen komen uiteindelijk terecht in het matras. Helaas bieden matrassen geen mogelijkheid om verschoond te worden. De enige optie die u heeft, is het vervangen van uw matras. Hier hangt echter een hoog prijskaartje aan.
 
Een waterbed is een hygiënisch alternatief voor het matras, omdat de binnenkant geen menselijke afvalstoffen vast kan houden. Deze bestaat immers uit water, dat door vinyl wordt tegengehouden. Zoekt u een waterbed in Harlingen, dan zult u ontdekken dat deze een tuig bevat; een afritsbare stoffen bovenlaag. Deze tuig kunt u op 60 graden wassen, om het bed weer te verschonen. Het vinyl kunt u met een doekje schoonmaken, waarna uw bed weer volledig gereinigd is. Wij raden u aan dit om de zes tot acht weken te doen. Het water kunt u eens per jaar bijvullen met conditioner, zodat de waterkwaliteit op peil blijft.
 
Kiezen voor comfort
Schaft u een waterbed in Harlingen en omgeving aan, dan wilt u uiteraard ook comfort. Om ervoor te zorgen dat u te allen tijde op een wijze ligt die aansluit bij uw wensen, biedt het waterbed de mogelijkheid tot stabiliseren. Kiest u voor een hogere stabilisatiegraad, dan ligt u na het omdraaien direct stil. Prefereert u een meer beweeglijk effect, dan raden wij u een lagere stabilisatiegraad aan. 
 
Wij adviseren u tot slot ook over de 'hardside'- en 'softside'-variant van waterbedden. Een 'softside'-waterbed biedt van buiten een schuimlaag aan, waardoor u extra zacht slaapt. Bij een 'hardside'-variant kiest u voor een waterbed met een ledikantstructuur. Wat uw wensen ook zijn, bij La Luna helpen wij u aan uw perfecte waterbed in Harlingen!