ideal webshop verzending
logo pand

Waterbed Heerenveen


Een bed kan het verschil maken tussen een goede en een slechte dag. Het is dan ook een product waarbij over de aankoop goed moet worden nagedacht, en vooral: geprobeerd. Liggen is geen intellectuele bezigheid, maar iets wat moet worden ervaren. Kom dan ook gerust langs bij La Luna, waar een waterbed in de buurt van Heerenveen en Wolvega, Steenwijk en Oosterwolde aan den lijve kan worden ondervonden.
 
Een waterbed dat u bij ons nabij Heerenveen vindt is een technologie die zich door de tijd heen heeft bewezen. Wat is de ideale ligging voor het lichaam, vraagt u zich af? Een rustpositie, zonder onnodige drukpunten. In water is het lijf gewichtloos, en kunnen de gewrichten ultiem ontspannen. De ruggengraat ligt in de ultiem ontspannen positie, nek en schouders idem dito. Knieën zijn licht gebogen, met de tegendruk die van de watermatras de ruimte in knieholtes subtiel vult.
 
Het is exact de reden dat het traagschuimmatras zo gretig aftrek vindt, maar waarin het waterbed dat u nabij Heerenveen vindt nog beter slaagt. De exacte lichaamsvorm die het direct aanneemt als u gaat liggen, daarbij opgeteld de fijne temperatuur waarop u de matras kunt instellen zodat u het ’s zomers koel en ’s winters juist aangenaam warm heeft.
 
Kwesties die u te binnen schieten over waterbedden
Vragen over het waterbed dat u in Heerenveen kunt laten bezorgen variëren van de zuinigheid van het warmte-element tot de beweeglijkheid van het water. We zullen ze hier een voor een bij langs gaan.
 
De verwarming van waterbedden is belangrijk: zonder zou het een te zeer verkoelend effect hebben op de lichaamstemperatuur. Onmisbaar dus, deze techniek. De matras zit dan ook te allen tijde met de stekker in het stopcontact geplugd. De stroomkosten zijn gelukkig te overzien, omdat er niet al te veel energie nodig is om de juiste warmte op peil te houden. Opgeteld komt het jaarlijks op maximaal 40 euro aan elektriciteitskosten, wat overeenkomt met die van een kleine koelkast.
 
Dan de beweging van water. Laat u zich leiden door de golven van de zee, dan kunt u wellicht denken dat het waterbed dat u in Heerenveen wilt laten plaatsen altijd een flinke golfslag laat zien als u gaat liggen of zich omdraait. Dat is niet het geval. U kiest de zogeheten stabilisatie die bij u past: hoe hoger deze graad, hoe sneller het bed weer stilligt na beweging.
 
Hygiëne is ook een onderwerp waarover veel vragen bestaan. Hierover kunnen we kort zijn: het waterbed dat u vlakbij Heerenveen koopt of laat plaatsen is een van de schoonste slaapsystemen die er zijn. De stoffen bovenlaag ritst u er zo af, en stopt u op zestig graden in de wasmachine. Het vinyl van de watermatras neemt u af, waarmee alle stof weg is en ook mensen met ernstige allergieën zich comfortabel kunnen voelen op het bed. U ritst de tijk er weer op, en uw matras is weer als nieuw. Net als u, de volgende ochtend als u wakker wordt.