ideal webshop verzending
logo pand

Waterbed Hoogeveen


Een waterbed in Hoogeveen, Staphorst, Meppel of Steenwijk, waar haalt u dat vandaan? Simpel: bij La Luna in het Friese Burgum. Wij verkeren al sinds 1977 in deze branche en hebben inmiddels flink wat kennis en expertise in huis, waarmee we u van begin tot eind kunnen begeleiden. Een watermatras is namelijk een zeer persoonlijke keuze die niet zomaar overhaast gemaakt moet worden. U kunt er namelijk even mee vooruit!
 
Een waterbed in Hoogeveen is een must voor iedere liefhebber van slaap. En wie is dat nou eigenlijk niet? Het bed bestaat uit een ledikant met daarin een watermatras, die speciaal op uw wensen is aangepast. Zo bestaat er zoiets als de stabilisatie, die samenhangt met de beweeglijkheid van het bed. Hoe hoger de stabilisatie, hoe sneller u weer stilligt als u zich 's nachts heeft omgedraaid.
 
Wat ideaal is aan het waterbed in Hoogeveen, is dat het materiaal van het bed precies naar het lichaam vormt. Dat betekent dat de druk die u op uw zij bijvoorbeeld kunt voelen bij uw schouders of heupen bij een waterbed nihil is: deze uitstekende lichaamsdelen worden omsloten door het watermatras, dat deze exacte vorm aanneemt. Een heel verschil dus met reguliere matrassen. Drukpunten verdwijnen op deze manier, uw knieën liggen in een natuurlijke knik, uw ruggenwervel neemt zijn natuurlijke lichte s-vorm aan, en zo komt u echt tot rust.
 
Een ander fundamenteel verschil met een boxspring of anderszins traditioneel slaapsysteem, is dat het waterbed qua hygiëne voorop loopt. Of het nu een Wacore of Poseidon is, of een heel ander merk, bij elk watermatras is de bovenlaag compleet afritsbaar. Dit deel is van stof gemaakt, en kan in de wasmachine om alle afvalstoffen en bacteriën helemaal uit te wassen. Dan neemt u vervolgens ook het waterbed in Hoogeveen af, met de speciale vinylreiniger, en eens per jaar vult u de waterzak met een vloeistof die het water schoonhoudt. Kortom: elke keer is het alsof u weer een spiksplinternieuw bed heeft, en dat voelt toch heerlijk?
 
Sommige mensen maken zich druk om de kosten van het warmhouden van het waterbed in Hoogeveen. We kunnen u geruststellen: jaarlijks blijven deze energiekosten onder de 40 euro, wat overeenkomt met een zuinige koelkast. Bovendien kunt u zich vast voorstellen hoe heerlijk het is om op een winteravond in een warm bed terecht te komen. En 's zomers is de verwarming bovendien niet storend. Veel mensen zetten de temperatuur gemiddeld op 27 graden celsius, waarbij ze hem in de zomermaanden iets verlagen en in de wintermaanden iets verhogen.
 
Natuurlijk zijn er nog veel meer aspecten waar u op kunt letten. Kijk vooral rond in onze uitgebreide webwinkel, en vraagt het gerust als u iets wilt weten. We zijn telefonisch en via de mail te bereiken. Hoe dan ook heeft u de eerste stap gezet naar een uitgeruste toekomst, met een heerlijk slaapsysteem aan de horizon!