ideal webshop verzending
logo pand

Waterbed kopen Assen


Het is geen wonder dat veel mensen slecht slapen, gezien het bed een ondergeschoven kindje is. Hoewel iedereen elke nacht slaap nodig heeft, zijn er maar weinig mensen die met voldoende aandacht een matras kiezen dat bij ze past. Wij willen u graag helpen om wél die extra stap te zetten in het maken van uw keus. Wilt u een waterbed kopen nabij Assen, Gieten, Beilen of Roden, dan staan wij van La Luna u graag bij.
 
Al sinds 1977 zijn we dé expert op het gebied van dit slaapsysteem, en overtuigd van de vele voordelen die het biedt. Een waterbed kopen in Assen of via het web, daarvoor kunt u bij ons terecht. In onze showroom in Burgum, Friesland, staan vele modellen van onder meer Wacore en Poseidon voor u klaar om getest te worden, maar u kan natuurlijk ook gewoon direct bestellen. Als u wilt, installeren wij het slaapsysteem bij u thuis.
 
Wat de voordelen van een waterbed kopen nabij Assen zijn ten opzichte van een gewone matras, vraagt u zich misschien af. Dat kunnen we kort en bondig uit de doeken doen. Er zijn veel verschillende aspecten, maar we lichten er hier een paar uit.
 
Allereerst is er de hygiëne. Een gewoon bed heeft een jarenlange levensduur, wat fijn is, maar dit brengt ook een negatief bijeffect met zich mee: alle afvalstoffen die uit het lichaam komen, worden langzaam maar zeker opgeslagen in de matras. Dat is niet niks, en is ook zeker niet te verhelpen door het object halverwege om te draaien, zoals soms wordt gesuggereerd.
 
Een waterbed in of nabij Assen is een geheel ander verhaal. Hierbij is het gigantische voordeel dat u het stoffen deel waar u op slaapt kunt afritsen en uitwassen in de wasmachine, terwijl u daarnaast de watermatras van vinyl afneemt met een speciaal schoonmaakmiddeltje dat het materiaal niet aantast. Resultaat: telkens is uw waterbed in Assen als nieuw, alsof het net uit de winkel komt.
 
Dit is zeker een groot voordeel voor iedereen, maar al helemaal voor mensen met allergieën. Zij die al beginnen te niezen als ze een stoffige kamer binnenlopen, zijn zeer gebaat bij deze slaapsystemen.
 
Dan hebben we nog het ergonomische voordeel van het waterbed nabij Assen. Water vormt zich namelijk exact naar het lichaam, wat als voordeel heeft dat het de drukpunten wegneemt en u totaal laat ontspannen. U heeft nooit meer een doof gevoel als u lang op uw zij heeft gelegen, doordat de matras uw lichaamsvorm zo precies volgt en niet extra duwt op bijvoorbeeld uw heup en schouder.
 
Al met al is het waterbedsysteem misschien niet nieuw meer, maar nog altijd wel revolutionair. Een aanrader voor iedereen die haar of zijn slaap serieus neemt! Kom dus vooral langs bij onze showroom of kijk rond op de website. Wij zijn altijd beschikbaar voor vragen, die u telefonisch of via de mail kunt stellen.