ideal webshop verzending
logo pand

Waterbed kopen Franeker


Een waterbed kopen in Franeker, Sint Annaparochie, Dronrijp of Tzummarum is tegenwoordig met een klik op de muis te doen. Maar bij wie? La Luna Waterbedden is dé expert die al sinds 1977 gepast advies geeft aan wie op zoek is. Laten we het waterbedsysteem introduceren voor de innovatie die het nog altijd is in vergelijking met de gewone matras.
 
De watermatras van Wacore of Poseidon heeft wat unieke eigenschappen die het zo comfortabel maken. Allereerst vormt het water zich exact naar uw lichaamsvorm, eigenlijk net zoals het is als u een bad neemt. Drukpunten worden zo weggenomen. Uw rug ligt in een neutrale houding, knieën licht gebogen zonder op slot te liggen, uw nek ontspant. Op een traditionele matras is het andersom: uw lichaam vormt zich vooral naar het rechte oppervlak, dat slechts lichtelijk indeukt. Een heel ander effect, kortom.
 
Schone slapers
Dan hebben we het hygiëne-aspect dat voor velen ook een doorslaggevende factor vormt bij het kiezen voor een waterbed kopen nabij Franeker. Voor mensen met allergieën is een matras überhaupt een onhandige uitvinding: u moet er jarenlang mee verder, terwijl het gedurende die tijd allerlei stof en huisstofmijt aantrekt.
 
Zo niet in het geval van het waterbedsysteem: over de waterzak zit namelijk een afritsbare en uitwasbare tijk. Rits deze af, was hem uit, en neem de waterzak af met een vinylreiniger. Uw bed is zo telkens als nieuw, allergieklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.
 
Individuele voorkeuren
Wilt u een waterbed kopen in Franeker, dan is een juiste keus het belangrijkst. Want er is veel te kiezen op waterbedgebied. Er is bijvoorbeeld een uiteenlopend aanbod aan stabilisaties, die uitmaken hoe beweeglijk het bed is. Dit betekent het verschil tussen zich omdraaien en meewiegen, of omdraaien en direct weer stilliggen. Ervaren is hierbij vaak handig, en dat kan in onze showroom in het Friese Burgum.
 
Dan is er nog de keus tussen een zogenoemde hardside- of softside-uitvoering die belangrijk is bij een waterbed kopen nabij Franeker. Dit houdt in wat ofwel de watermatras direct in de ledikant ligt, met een 'harde' zijkant van het ledikantmateriaal aan de randen, of de keus voor de 'zachte' variant. Daarbij is een zachte omlijsting geplaatst van een schuimmateriaal dat is bedekt met een textiel, leer of ander materiaal naar keuze, wat voor sommige mensen comfortabeler aanvoelt.
 
Er is nog veel meer te kiezen, en het handigste is om alle opties zelf te proberen. Slapen is immers geen intellectuele bezigheid, maar moet lichamelijk op de juiste manier aansluiten op de wensen die u heeft. Een waterbed kopen in Franeker of daarbuiten kan overigens ook via internet, als u al weet wat u wilt. Wij hebben ook veel klanten die zweren bij het slaapsysteem, en dus al voor de tweede of derde keer terugkomen voor een nieuwe matras. Hoe dan ook kunt u bij La Luna terecht als u eindelijk de meest uitgeslapen versie van uzelf wilt zijn!