ideal webshop verzending
logo pand

Waterbed kopen Harlingen


Om dagelijks goed te functioneren, is het belangrijk dat u 's nachts voldoende uitrust. Investeren in een goed bed is dan ook een aan te raden strategie. Heeft u er al eens over nagedacht om een waterbed aan te schaffen? Dit type bed levert u zowel comfort, hygiëne als een perfecte lighouding op. Specialist in waterbedden La Luna pioniert al sinds 1977 als kwalitatief hoge speler in de wereld van de waterbedden. Wij begeleiden u dan ook graag als u een waterbed wil kopen in Harlingen en omgeving. Uw nachtrust is in veilige handen!
 
Comfortabel slapen
Om 's nachts goed in slaap te komen, is het hebben van een comfortabele houding essentieel. Wilt u daarom een waterbed kopen in Harlingen, dan kiest u voor een bed dat de mogelijkheid biedt tot stabilisatie. Dit werkt als volgt: verhoogt u de stabilisatiegraad, dan ligt u direct stil nadat u omdraait. Slaapt u liever op een meer beweeglijke ondergrond, dan kunt u kiezen voor een lagere stabilisatiegraad. Bij La Luna installeren wij uw waterbed naar uw wensen.
 
Gaat u een waterbed kopen in Harlingen, dan kunt u kiezen voor een model met een zogeheten 'hardside' of een met een 'softside'. Dit heeft betrekking op de hard- of zachtheid van liggen. Houdt u van een zo zacht mogelijk resultaat, dan adviseren we u de softside-methode, waarbij het waterbed van buiten een schuimlaag heeft aangebracht gekregen. De hardside-variant biedt extra stevigheid en een iets hardere manier van liggen. Dit komt doordat het waterbed bij deze groep met een ledikantstructuur is vervaardigd. Voor welk type waterbed u kiest, is afhankelijk van uw voorkeuren. Bij la Luna kunt u beide varianten uiteraard testen.
 
Tegen rugklachten 
Heeft u overdag weleens last van uw rug? U bent niet de enige. Het RIVM schat dat meer dan 2 miljoen mensen rug- en nekklachten hebben. In veel gevallen worden deze klachten verergerd in de nacht, aangezien veel mensen op een te hard of juist te zacht one-size-fits-none-matras slapen. Een waterbed helpt u effectief bij het verminderen van deze klachten. De watermassa vormt zich namelijk precies naar uw lichaam. Onze lichamen bevatten allerlei hobbels, die perfect worden opgevangen door het waterbed. Voorbeelden zijn de s-vorm van onze ruggengraat en onze knieholtes. Zij lijden wanneer we ze als het ware 'op slot' zetten.
 
Wilt u een waterbed kopen in Harlingen, dan investeert u in een bed dat zich aanpast aan uw lichaamsvormen. Drukpunten verdwijnen en uw bloedvaten krijgen alle ruimte. Hierdoor verminderen of verdwijnen rug- en nekklachten, hetgeen ook geldt voor andere lichamelijke pijnen die door een slechte lighouding worden veroorzaakt.
 
Een hygiënische keuze
Slapen op een waterbed is een stuk hygiënischer dan de nacht doorbrengen op een regulier bed. Of u het nu wilt of niet, tijdens uw nachtrust transpireert uw lichaam. Ook verliest u meerdere huidschilfers. Deze afvalstoffen belanden voor een deel in uw matras. Kunnen we de lakens van onze bedden eenvoudig verschonen, voor matrassen gaat dit voordeel helaas niet op. Het regelmatig vervangen van uw matras is een optie, maar dit kost u periodiek een geldinvestering en is weinig duurzaam.
 
Een waterbed, of deze nu van Poseidon of Wacore komt, biedt in dit geval solaas. De waterbedden bestaan uit een zeil van vinyl, die het water van binnen tegenhoudt. Uw nachtelijke afvalstoffen belanden in de zogeheten tuig; een afritsbare bovenlaag van stof. Deze kunt u eenvoudig meenemen in de was. Na een wasbeurt van 60 graden zijn alle bacteriën er weer uit en geniet u van ultieme hygiëne. 
 
Door het vinyl periodiek met een doekje af te nemen, voorziet u in de verdere reiniging van uw waterbed. Doet u dit iedere zes tot acht weken, dan geniet u van optimale hygiëne. Het water vult u eens per jaar bij met conditioner, waardoor de kwaliteit van het water in orde blijft. Wij van La Luna kunnen u hierbij helpen, of u nu een waterbed wil kopen in Harlingen, Bolsward, Witmarsum of Sexbierum!