ideal webshop verzending
logo pand

Waterbed kopen Sneek


Wilt u een waterbed kopen in Sneek, Grou, Akkrum of Irnsum? La Luna is al sinds 1977 actief in de branche en helpt u dan ook graag aan uw waterbed. We begeleiden u bij uw keuze, want op het gebied waterbedden is er behoorlijk wat te kiezen. Een waterbed biedt comfort, hygiëne en een ideale lighouding. 
 
Comfortabel slapen
Uw nachtrust is essentieel voor de dosis energie die u overdag heeft. Daarom wilt u comfortabel slapen. Het waterbed is een ideaal gereedschap in de strijd voor een goede nachtrust en biedt de mogelijkheid tot stabilisatie. Het bed werkt met een stabilisatiegraad. Als u kiest voor een hogere graad, ligt u direct stil nadat u zich omdraait. Houdt u meer van een beweeglijk effect? Zet uw waterbed dan op een lagere stabilisatiegraad.
 
Daarnaast kunt u kiezen voor een 'hardside'- of 'softside--waterbed. De eerste variant is voorzien van een schuimlaag, waardoor u zachter op bed ligt. De 'hardside'-versie biedt de structuur van een ledikant. Wilt u dus een waterbed kopen in Sneek of omstreken, bedenkt u dan alvast wat u interessant vindt. Uiteraard kunt u de bedden ook in onze showroom te Bergum uittesten.
 
Goede keuze voor uw gezondheid
Een ander voordeel aan een waterbed kopen in Sneek is dat u ermee kiest voor een bed dat zich vormt naar de contouren van uw lichaam. Dit in tegenstelling tot een matras, dat met veren is gevuld in plaats van met soepel water. Het matras is daardoor een stuk harder. 
 
Ooit dacht men dat dit goed was voor de mens, maar wetenschappelijke inzichten hebben aangetoond dat juist het waterbed beter voor u is. Het waterbed vangt de hobbels in onze lichamen beter op, zoals de s-vorm van onze ruggengraat en knieholtes. Zij lijden als we ze 'op slot' zetten. Doordat het waterbed zich aanpast aan de vormen van onze lichamen, verdwijnen drukpunten. Het gevolg is dat bloedvaten de ruimte krijgen, waardoor pijnen in uw lichaam afnemen.
 
Uiterst hygiënisch
Hygiënisch slapen is een must voor een ieders gezondheid. Toch doet u dit allerminst wanneer u kiest voor een regulier matras. In de nacht stoot het lichaam van de mens vele afvalstoffen af, zoals huidschilfers en huidvocht. Dit komt in uw matras terecht, waar het zich opstapelt tot een broeinest aan viesheden.

Dit wilt u voorkomen en daarom kunt u het beste een waterbed kopen in Sneek. Het waterbed is gemaakt van vinyl, wat u gemakkelijk schoon kunt maken met een doekje. Ook bevat het bed een tijk, oftewel een afritsbare bovenlaag. Wast u deze op 60 graden en uw bed is weer bacterievrij. Doe dit eens per 6 tot 8 weken en u kiest voor uiterste hygiëne. Doordat u nooit meer slaapt in een broeinest aan bacteriën, kunt u minder vaak ziek worden. Een waterbed is daarom een verstandige keuze voor uw gezondheid. Koopt uw waterbed in Sneek en omstreken bij La Luna, uw specialist in waterbedden!