ideal webshop verzending
logo pand

Waterbed Leeuwarden


Als u in de omgeving van Leeuwarden woont en een waterbed wilt, dan bent u bij La Luna aan het goede adres. Al meer dan veertig jaar, sinds 1977, zijn wij de leidende waterbeddenspecialist die mensen van uitgebreid advies voorziet en naar de ideale keus begeleidt. Er zijn namelijk enorm veel opties, die het kiezen van het ideale bed tot een zeer persoonlijk resultaat maken.
 
Een watermatras is hoe dan ook een goede keuze voor eenieder die rugklachten wil voorkomen of oplossen, doordat water zich perfect naar het lichaam vormt en steun geeft waar nodig. Zo komt de ruggengraat in een neutrale stand te liggen, en wordt u zonder pijn wakker. Last van onderrug of bovenrug, nek of schouders, het is in een oogwenk weg met een goede nachtelijke houding.
 
Traagschuim- of watermatrassen?
Inmiddels is de traagschuimmatras een alternatief dat grote navolging heeft gekregen, maar de watermatras is in feite een betere variant van hetzelfde idee. Het is namelijk materiaal dat zich per direct exact naar het lichaam vormt. Om dat te ervaren, is even plaatsnemen de beste remedie. Komt dus vooral naar de omgeving Leeuwarden voor een test van een waterbed. Verschillende modellen met diverse stabilisaties en van uiteenlopende merken staan hier naast elkaar, voor het beste vergelijk.
 
Het zuinige verwarmingselement van onze bedden zorgt ervoor dat de juiste slaaptemperatuur bereikt wordt, terwijl de energiekosten ervan opgeteld slechts op zo’n 40 euro per jaar komen, vergelijkbaar met een zuinige koelkast. De geschikte stabilisatie voor uw wensen maakt dat de matras een stevige ligging heeft, of juist beweeglijker is als u dat fijn vindt. U probeert vlakbij Leeuwarden elk waterbed uit, tot u datgene heeft gevonden wat het ideaal voor u vormt.
 
Schoon en als nieuw, wanneer u wilt
Bovendien is ons bedtype de enige matras die volledig te reinigen is, wat het tot de meest hygiënische matrassoort maakt die er is. De stoffen bovenlaag, ook wel de tijk, ritst u er namelijk zo af, en in de wasmachine wast u hem fris en schoon. Zo gaat u telkens de nacht als nieuw in, steeds opnieuw. Dat is nog eens iets anders dan een gewoon bed dat jarenlang in gebruik is, maar nooit – ook niet gedeeltelijk – in de was kan worden gedaan.
 
Vlakbij Leeuwarden vindt u in ons een waterbed specialist die de vele opties met u langs kan gaan. We hebben matrassen van onder meer Wacore, Poseidon en LunaLife. Proberen is immers de allerbeste manier: slapen is geen intellectuele bezigheid, maar een ervaring waarbij gevoel de hoofdrol speelt. En of u nou in de Friese hoofdstad of in Stiens, Hardegarijp of Burgum woont, in de buurt van Leeuwarden is een waterbed nabij, en daarmee ook de perfecte nachtrust.