ideal webshop verzending
logo pand

Waterbed Lemmer


Vormt uw lichaam zich naar het bed, of vormt uw slaapmatras zich naar uw lichaamsvorm? Het is een vraag die niet veel mensen zich stellen, maar die eigenlijk enorm logisch is. Het lijf is immers geen rechte plank, maar een geheel met uitstekende delen zoals schouders en heupen, holtes zoals bij de knie, nek en taille. Een waterbed – voor geïnteresseerden in Lemmer of waar dan ook – neemt die eigenschappen in ogenschouw zoals geen enkel ander systeem dat doet.
 
Hoe zit dat precies? Vergelijk een gewoon bed, dat enigszins meeveert en indeukt, met een duik in de zee. In het blauwe water zijn uw lichaamsvormen volstrekt omsloten, op een spiraalmatras wordt u in andere posities gedwongen. Een waterbed, als u dat in Lemmer, Lelystad, Emmeloor of misschien Joure overweegt, heeft als gigantisch voordeel dat het uw lichamelijke vormen volledig in hun waarde laat. De spieren en gewrichten komen op die manier ultiem tot rust, met een perfecte nachtrust tot gevolg.
 
Advies en specialisme
Voor een waterbed kan u nabij Lemmer terecht bij La Luna, een winkel die al sinds jaar en dag de specialist is die u kan bijstaan in de beste keuze. Er is namelijk heel wat te kiezen. Qua uiterlijke verschijningsvorm is dat nog wel op het oog te doen, maar een bed moet idealiter gevoeld en ervaren worden.
 
Stabilisatie is een van de kernwoorden waar u op moet letten als u een waterbed wilt dichtbij Lemmer, ofwel elders in het land of daarbuiten. Dit is een eigenschap die ervoor zorgt dat u bij het omdraaien niet te lang blijft meewiegen op de watergolven, maar zo snel u wilt weer stilligt. Het is een persoonlijke voorkeur die individueel verschilt: de een vindt het fijn om direct tot stilstand te komen, de ander prefereert een beweeglijker model.
 
Vragen die veel terugkeren
Een waterbed als u in Lemmer woont of elders, heeft in ieder geval altijd een verwarmingselement dat de eigenschap heeft het water op de juiste temperatuur te behouden. Een koud watermatras is immers niet aan te raden, een juiste temperatuurstand zorgt er juist voor dat het ontspannen stukken beter gaat. De energiekosten die dit jaarlijks oplevert komen op maximaal 40 euro, vergelijkbaar met die van een kleine koelkast.
 
Een bijkomend voordeel dat een waterbed in of vlakbij Lemmer heeft is dat het hygiënisch gezien de beste optie is. Een gewoon matras spaart jarenlang de afvalstoffen van het lichaam in zich op, terwijl een watermatras een afritsbare hoes heeft, de zogenoemde tijk, die in de was kan op zestig graden. Compleet schoon en fris komt dit dus weer tevoorschijn, u haalt een doekje over het vinyl van de watermatras, en het is alsof het bed zo uit de winkel komt. Totaal verfrist stapt u uw nachtrust tegemoet.