ideal webshop verzending
logo pand

Waterbed Sneek


Zoekt u een waterbed in Sneek, Grou, Akkrum of Irnsum? Dan bent u bij La Luna aan het juiste adres. Wij opereren al sinds 1977 in de waterbeddenbranche en kunnen u daardoor perfect adviseren bij uw keuze voor een waterbed. Bij ons kunt u alle mogelijke waterbedden aanschaffen, van gerenommeerde merken zoals Poseidon en Wacore. Investeer in een goede nacht nachtrust met een waterbed, u krijgt er overdag alle energie en een gezond lichaam zonder pijnen voor terug.
 
Investeren in een betere ligging
Het waterbed is aan te raden, omdat u erdoor kiest voor een betere ligging. Het gewone slaapmatras vormt zich namelijk niet naar uw lichaam en is daarom een one-size-fits-none-oplossing. Bedenkt u zelf maar: uw lichaam is geen rechte plank, maar geheel met allerhande hobbelingen, zoals uw heupen, taille en knieholtes. Door te investeren in een waterbed in Grou, kiest u voor een type bed dat zich exact naar uw lichaamsvormen vormt. Het RIVM schat dat 2 miljoen Nederlanders nek- en rugklachten hebben. Door op optimale wijze gebruik te maken van een waterbed kunnen eventuele nek- en rugklachten afnemen.
 
Een bed met een matras veert slechts enigszins mee met uw lichaam, maar een waterbed is als een plons in de zee. Het water omsluit uw lichaamsvormen. Wordt u op een spiraalmatras in andere posities gedwongen, op een waterbed worden uw vormen juist precies in hun waarde gelaten. Het gevolg is dat uw spieren en gewrichten ideaal tot rust komen. Deze rust zorgt er weer voor dat u overdag minder tot geen last ondervindt van pijnklachten.
 
Specialisme in Grou
La Luna adviseert u bij uw waterbed in Grou. Zoals gezegd, opereren wij al vanaf 1977 als pionier in deze branche. Onze mensen kunnen u daardoor perfect adviseren over uw aankoop. We hebben een overzicht van alle inzichten over de waterbedden door de jaren heen en zijn perfect op de hoogte van de laatste trends. Bij de aankoop van een waterbed doet u er goed aan advies te krijgen van een specialist, want er zijn nogal wat mogelijkheden.
 
Let u bijvoorbeeld op de stabilisatie van de modellen. U kunt kiezen voor een hoge stabilisatiegraad, waardoor u bij het omdraaien niet te lang meewiegt op de golven van het water. Zo snel als u wilt, ligt u weer stil. Uiteraard hangt de mate van de stabilisatie af van uw eigen voorkeuren op slaapgebied. Bij ons kunt u alle stabilisatiegraden uitproberen, om tot het perfecte resultaat op maat te komen voor een waterbed in Grou!
 
Zelf de temperatuur bepalen
Belangrijk tijdens het slapen, is de temperatuur van uw bed. Kiest u voor een waterbed in Grou, dan gaat u voor een type bed met een verwarmingselement. U kunt het bed hierdoor op de voor u ideale temperatuur verwarmen. Waterbedden zijn zeer energiezuinig. Ze kosten u jaarlijks maximaal 40 euro aan energie, wat net zoveel is als u betaalt voor de verkoeling van een kleine koelkast. Kiest u hierbij voor een leverancier van enkel groene stroom, dan heeft u met uw waterbed zelfs helemaal geen zorgen!
 
Waterbedden zijn tot slot ook zeer hygiënisch. Reguliere matrassen verzamelen door de jaren heen de afvalstoffen die uw lichaam achterlaat. Bij een waterbed kunt u het vinyl met een doekje schoonmaken en de hoes om het watermatras afritsen en periodiek op 60 graden wassen. Hierna komt deze weer volledig schoon en fris tevoorschijn, waardoor u geniet van ultiem hygiënisch slaapcomfort. La Luna helpt u verder bij uw comfortabele, hygiënische slaapervaring!